mogelijkheden SMG

Over SMG Interieur & Afbouw

SMG Interieur & Afbouw is onderdeel van de Store Management Group. De Store Management Group ontwerpt en begeleidt de verbouw van projecten op het gebied van winkel- en kantoorinterieur, installatietechniek en afbouw van winkel- en kantoorpanden.

Proces

Ontwerp

Voor gerenommeerde winkelbedrijven is Store Management Group al jarenlang dé betrouwbare partner in ontwerp, levering en montage van winkelinterieur. Wij vertalen ontwerpen naar een product met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Fabricage

Voor fabricage van onderdelen beschikt SMG Interieur & Afbouw over productie-units in meerdere landen. De communicatielijnen zijn kort. SMG Interieur & Afbouw kan daardoor snel reageren op uw aanvragen. Alles kan op maat en naar uw wens gemaakt worden. Op onze eigen productielocaties kunnen vrijwel alle materialen bewerkt worden: hout, metaal, draad & plaatmaterialen en kunststof. Dit alles van engineering tot finishing.

Montage

Wij kunnen niet alleen interieur ontwerpen en produceren, maar ook monteren. Met de jarenlange ervaring van onze eigen monteurs is de montage van een winkel of kantoorpand snel uitgevoerd. Dit wordt natuurlijk altijd met de grootste zorgvuldigheid en precisie uitgevoerd.

Afbouw

Naast het verzorgen van het interieur kan SMG winkels ook afbouwen. Het begint al bij de eerste fase: een winkel ontruimen. Hierbij kan SMG Interieur & Afbouw u assisteren of dit uit uw handen nemen. Hierna komt de afbouw van het winkel-, kantoor- of bedrijfspand. Wij kunnen elk aspect van de afbouw uitvoeren, zoals het monteren van plafonds, muren of het leggen van vloeren. Hierdoor hebt u met dit onderdeel van de Store Management Group een volledige partner in huis.

Veelzijdig

Voor alle facetten van de bouw en inrichting van winkels en kantoren beschikt de Store Management Group over expertise en vakmanschap. Ons team van  betrokken specialisten in interieurbouw, installatietechniek en projectmanagement is gewend om  nauw samen te werken. Dit zorgt er voor dat wij  uw klus zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Wij zorgen samen met u voor een vakkundige en solide invulling van uw projecten.

Het totaaltraject van verbouwingen valt binnen de Store Management Group te verdelen over de volgende onderdelen:

Wij beschikken ook over een 24-uurs storing service waarmee Store Management Group een aantal grote opdrachtgevers van het onderhouds- en storingsproces ontzorgt. Dit doen wij van aanname tot afhandeling.

Actueel
Scapino Apeldoorn en Beek

Deze week hebben we 2 mooie projecten opgeleverd voor Scapino! Scapino Apeldoorn 7 december 2017 Scapino Beek 8...

Opening Pop-Up Store IT beveiliger ESET te Rotterdam

Klik hier voor meer informatie en foto's.            

Referenties